Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
  • Announcements

Search the Community

Showing results for tags 'tech support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ultima Server
    • News and Announcements
    • Server Development
    • Events
    • Registration
  • Phantasy Star Online Blue Burst
    • Phantasy Star Online BB General
    • Challenge Mode
    • Trade Center
    • Help and Guides
    • Game Modification
    • Teams
    • Hello's & Goodbyes
    • Technical Support
  • Miscellaneous
    • Fan Art
    • Off Topic
    • JaponMania
  • Ultima Policing
    • Crime Stoppers
    • Banned? Appeal it here

Calendars

  • Community Calendar
  • CANADA Eh!?!'s Events

Found 1 result

  1. A Few Strange Issues!

    Hey guys! I'm new to the Forums and I peaked around, read the FAQ post etc. but didn't see my particular issues. I played last night, no issues. Logged in today and my items have new names. For example my MAG was named Magdhu and now she's Elenor. My Sonic Magazines in the bank are now called Cane. My equipment (Dragon HP I think its called? and General something- sorry forgot the names) are now called God/TP. There's a bunch of things like this and I thought my items were just different until I tried to wield my new Cane and realized it was still a Sonic Mag. (Language is still set to English in the Launcher.) Also whenever I close the game and try to boot it up again it seems to dissapear from my PC and I have to install it again. The desktop shortcut says "the game doesnt exist" or some such and when I search my PC for "pso" it can ONLY find the useless desktop shortcut. Now when I go to reinstall - everytime I want to play - I get an error message that says the install failed but when I close that message the Launcher is waiting for me behind it and everything seemed to work just fine. Any ideas on my issues? Thanks a lot! -Richard
×