Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pad'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ultima Server
    • News and Announcements
    • Server Development
    • Events
    • Registration
  • Phantasy Star Online Blue Burst
    • Phantasy Star Online BB General
    • Challenge Mode
    • Trade Center
    • Help and Guides
    • Game Modification
    • Teams
    • Hello's & Goodbyes
    • Technical Support
  • Miscellaneous
    • Fan Art
    • Off Topic
    • JaponMania
  • Ultima Policing
    • Crime Stoppers
    • Banned? Appeal it here
  • PSV's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


Location


Hunter's Name


Guildcard

Found 1 result

  1. I have an Xbox One controller hooked up through USB. Using Windows 10 Pro, 64bit. The controller is detected in windows 10 and all the buttons/sticks are responsive in the device properties. The problem is when I get into the game, the controller just doesn't work with one exception: prior to selecting my character and landing on the ship, I have limited functionality. When I am in the opening screen (just after launching) I can use the A button (button 1) to skip to login like normal. When I get to the login dialog itself, I have to use the keyboard again and the controller will not work to select different options. Then after I've put in my password/sn, I can again use the controller to make my character selection... proving that the joystick and d-pad works fine. BUT after I've selected my character and the square dialog box pops up in the right (that asks if I want to confirm my selection or change outfits etc) my controller cannot be used to make any selections here or to even select confirm. So I go back to keyboard. Then after loading and getting into the ship/lobby all controller functionality is gone. What's going on here and how do I fix this? Thanks.
×
×
  • Create New...