Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Shiga321

my items are all wrong and takes forever to get in

Recommended Posts

Got on to play some event.

seen bewbs is now a "minecraft costume"

my cent/battle is now a "trap/search"

my cent/ability turned into a "friendship ring"

my hell laser is mia. totally. (not a big part, but annoying.) 

 

I've invested time and enjoyed this server, but this is insane.

only played on one character. afraid to even get on the others. with the 10 minute log in time too. figure im gunna try to reload it tomorrow and hope for the best. if not it'd be cool to reach a GM so I can keep my progress.

42187959 guild card

Ringhuntrr: character slot 2 (I believe)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I had the same issue the other day, ran the game launcher and updated the game. All my items were fixed. I had a few dark falz in my inventory before lol.

Today has been really slow logging in for some reason, wasn't like this yesterday. I think once you get in, it'll be fine. Just gotta wait a bit atm.

Edited by Zabby

Share this post


Link to post
Share on other sites

dope. did it let you summon falz and kill her for Red Ring (since your Whitel) XD

 

 

I got in after I did the launcher update and still same issue. wrong named stuff and stepped in forest to confirm. (tried them out) cent/battle did casual shot, not sure what it is now

Gonna hit Soly up on this one.

I'd do more tonight but darn work comes early and I rocked out to 2 hours off hh before tryin the patch trick and running into long load addition.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't test them out lol, was worried it would make things janky. But sure totally 

You could try redownloading the launcher entirely? If not, best wait for Soly or someone who knows a bit more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just delete unitxt.prs from the data folder of PSO:BB to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Noob Saibot

I'll have to give that a shot when I get off work. Definitely hope it fixes it.

Also, on the subject of getting in slow. Prior to update. I ran client instead of launcher. It let me log in normally. (Quick

Curious if it's a faulty logging file added. 

(Just my 2 cents, I'm don't code though)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...