Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Sign in to follow this  
dillo64

Is it possible to save login information?

Recommended Posts

Can the Launcher save login info? So I don't have to go to Register my User ID every time I start/switch characters and have to retype my name/password? I think I read somewhere it's supposed to save automatically....

Sorry if this has come up, couldn't find it in any searches, I'm a new player. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Click "Options" in the launcher.

In the first tab you should have a box to check "Save credentials".

Next time you log into the game the launcher should save your info.

You can also save multi account info and then use the dropdown menu in the middle of the launcher to switch between those accounts.

Hope this helps ;)

Edited by Kendow
  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where is this options menu though? I thought this was the launcher:

 

5cdd0080c08af_PhantasyStarOnline_BlueBurst5_15_201911_14_05PM.thumb.png.daf5d9849a5c5413373a36bfe48499ad.png

 

Or is the Launcher a different program? There's nothing here for "options".

 

EDIT: I looked in the files and there's a file called Launcher.exe.old that my computer doesn't know how to open. I'm using Windows 10. Weird.

Edited by dillo64
new info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah , this is not the actual launcher, this is psobb.exe

Dis you try to install the new launcher in your Ultima PSOBB folder ?

https://www.phantasystaronline.net/forum/index.php?/downloads/

Your "Launcher.exe.old" won't launch , you either need to remove the .old or just install a new launcher from the link ^

Once done, run the launcher as admin.

 

 

Edited by Kendow
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay I downloaded the Launcher and now I have a new problem. My Antivirus doesn't' want me to run it. I use Webroot.

 

image.thumb.png.5aac3adae7d029a02148428be6c44544.png

 

Not sure if I should just ignore it or not. Says its Malware. Is this a common occurrence? Should I just try to run it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a false positive. You should add the entire ultima folder to your AV ignore list, just incase ;)

Remove that .old file

Edited by Kendow
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×