Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
dunte11

error 908

Recommended Posts

done all suggestions will still no luck as you will see below I followed every step and still the same, any suggestions would be appreciated. ps this is not my first time playing the server. (all files was uninstalled when I stopped playing last time)

Name: Error 908

Cause: Something is blocking the connection to the server

Solutions:

Check that "Test server" is disabled in the Launcher options.

2018-11-24.thumb.png.856158fd468d51a0b2c9731c45cc17c3.png

Turn DEP off for psobb.
https://www.dell.com/support/article/uk/en/ukbsdt1/sln288643/what-is-data-execution-prevention-dep-?lang=en

5bf978354c643_poss.thumb.png.22aa798ef774296ef7013f1ca739c3e9.png

Whitelist the Ultima PSOBB folder so that your antivirus doesn't see it as harmful.

Add it as a firewall exception or turn your firewall off.

5bf9786ad34d4_2018-11-24(3).thumb.png.72490c431894f8856e71ef18e428dfc1.png

 

Set the launcher application to run as an administrator. This will allow you do download updates correctly.

5bf97861c3fc7_2018-11-24(4).thumb.png.833680977fc7efcd81151d077c1cbb52.png

 

Restart your computer and then launch the game via the Launcher application.

fresh install to begin with however I did it anyway

Change your DNS settings to Google’s on the Protocol Version 4
https://www.windowscentral.com/how-change-your-pcs-dns-settings-windows-10

done this also

Re-download the game and latest update
https://www.phantasystaronline.net/forum/index.php?/downloads/

I tried this, these are the files I have

 

5bf9796c4856c_2018-11-24(6).thumb.png.6c98e26aa2df8d56d3be9b7c685c0b37.png

Edited by dunte11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usually 908 is just a poor connection between you and the server. You've done all the typical stuff, but have you tried turning your machine off and on as well as restarting router/modem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep done that im lost

 

Edited by dunte11

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be a firewall or your ISP blocking the connection.
Can you see "hello world" here http://ultimapsobb.com/ ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

like blank page just says hello world? I see that

Edited by dunte11

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the step of the DNS the OpenDNS ones as the primary and the secondary.

like blank page just says hello world? I see that


Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dunno confusing as hell what is causing it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×